Vores slægter.

At forske i sine rødder er en spændende og tidskrævende beskæftigelse. Undervejs opdager man en mængde kringlede veje som samlet udgør et hele - og man opdager, at komplicerede familieforhold ikke er noget helt nyt fænomen !

 

Vores indgangsvinkel til slægtsforskningen er i første omgang, at søge så langt tilbage som muligt, hvilket kan gå ud over bredden. Herfra vil det så udvikle sig.

 

Klik på træet  og gå til vores Dynamiske Familie Træ. (Det tager et øjeblik at loade filen, så vær tålmodig !)

Med denne dynamiske fil kan du selv vandre op og ned gennem vores slægter og se oplysninger om de enkelte personer. Når den nye side viser sig, anbefales det, at du læser hvordan siden bruges, ved at klikke på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne.

 

Flemmings slægter:

Min mor og hendes slægt kommer fra det nordligste Norge, mens min fars slægt er dansk. Her kan du kan se mere om mors slægt og fars slægt.

 

Leas slægter:

Vi er først for ganske nylig begyndt at kortlægge Leas slægter. Leas mor og hendes slægt kommer fra Lolland, mens hendes far stammer fra Frederiksberg. Der arbejdes p.t. på at udbygge denne del. Her kan du se mere om Leas slægt.

 

Vores fælles anetræ:

Her kan du se Lea og Flemmings fælles Anetræ - med udgangspunkt i vores søn Sune.